Crea-dagen voor kinderen

Vakanties zijn leuk en er is vanalles te doen. Ook bij Villa Frieda.

Tijdens onze crea-dagen dompelen we ons helemaal onder in een bepaald thema. Niet alleen wordt er geknutseld en geschilderd maar er is ook ruimte om te koken, verkleden en spelen.

De crea-dagen worden ingericht van 9u tot 16u voor kinderen vanaf 3 jaar. Alle projecten worden opgedeeld volgens de mogelijkheden van de deelnemers maar er wordt ook veel samengewerkt zodat ieders talent aan bod kan komen.

Kostprijs: 60€/tweedaags atelier (materiaal en drankje inbegrepen). Lunchpakket en tussendoortjes zelf te voorzien. Je inschrijving is pas definitief na invullen van een inschrijvingsformulier.

Voor- of na-opvang is mogelijk. Vraag gerust naar onze mogelijkheden!

Krokusvakantie

Maandag 04 – Dinsdag 05 maart 2018 – VOLZET

 

De hongerige trol is op zoek naar een lekker maaltijd. In het dorp vindt hij een lekker kindje en nog ééntje en nog ééntje en … een hele bus vol! Zal het hem lukken al deze kindjes te pakken of zijn ze de trol te slim af?

 

 

Donderdag 07 – Vrijdag 08 maart 2018 – VOLZET

 

Een muis ziet tussen de stenen een mooi bloempje groeien. Wanneer hij het probeert te plukken komt niet alleen het plantje helemaal los, maar valt er ook een steen uit de muur. Steen voor steen breekt hij samen met zijn vriendjes de muur af … wat zouden ze ontdekken aan de andere kant? En wat doen ze nu met die berg stenen?

 

 

 

 

© 2019 - Villa Frieda   -    Meersstraat 158, 1740 Ternat   -    0479/68.13.59   -    info@villafrieda.be   -    Meer info of een vraag?