Open atelier

Drie keer per jaar openen we onze deuren om samen met je kinderen ons aanbod te ontdekken. Kom gezellig frutselen, knutselen, fantaseren, experimenteren, kijken & voelen.

Deze momenten zijn ook uiterst geschikt om al eens kennis te maken met ons atelier ter voorbereiding van de creadagen, de mogelijkheden van een verjaardagsfeestje te bespreken, een klasbezoek te regelen of te (koffie)kletsen met vrienden en andere ouders.

Praktisch:
  • Telkens van 10u tot 16u
  • Caféetje met hapjes en drankjes wordt voorzien
  • Als ouder ben je vrij om mee te spelen met je kind of aan de zijlijn te genieten.

Kunstzinnige workshops

Tijdens onze workshops versterken we de verbeeldingskracht en expressieve vaardigheden van kinderen. We inspireren ons op kunstenaars, verkennen de technieken en gaan dan zelf aan de slag.

Onze workshops worden aangeboden in blokken van anderhalf uur, één dagdeel (3 uur) of één volledige dag.

Er zijn 2 formules mogelijk:

  • Met vaste inschrijving: je kent het aantal deelnemers en wij voorzien een workshop van begin tot einde. (Deze formule is geschikt voor scholen)
  • Inloopstations: we zijn aanwezig met één of meerdere workshops en kinderen sluiten aan wanneer ze kunnen. (Deze formule is geschikt voor grotere evenementen)

Vraag hier naar onze beschikbaarheden en tarieven.

Klasbezoek

Een uitstap naar het atelier? Dat kan! Ondertussen werken aan muzische doelen? Nog beter!

Kom voor een halve dag met je klas naar ons atelier om te ontdekken, creëren, experimenteren en fantaseren. Ons atelier wordt voor klasbezoeken ingericht in verschillende hoeken gebaseerd op klassieke en moderne kunstenaars waarbij de kinderen met verschillende beeldende werkvormen in aanraking komen.

Wens je graag een techniek te verfijnen of een bepaalde kunstenaar in de kijker te zetten? Laat het ons weten dan passen we ons aanbod aan op maat.

Praktisch:

  • Telkens van 9u tot 12u
  • Tussendoortje en/of lunch zelf te voorzien.
  • Kostprijs: €10 per kind

Vraag hier naar onze beschikbaarheden